Overal goed verzorgd

Als innovatieve interieurinrichter voor woonzorgcentra en aanbieder van zorgproducten, zijn wij uw efficiënte partner voor de zorg.
Bij Careline bundelen we al onze producten en diensten samen. Zo heeft u al onze competenties uit een hand.

 

Zorgproducten

Zorgproducten

In onze verzorgingswinkel vindt u alle producten voor de stationaire- en ambulante verzorging. Van producten voor de dagelijkse verzorging tot en met medische (basis-)uitrusting. De webshop is overzichtelijk zodat u snel de zorgproducten kunt bestellen die u nodig heeft!

 

De verzorgingsshop is nu nog alleen in de Duitse taal beschikbaar. Nog dit jaar kan ook de Nederlandse markt via de webshop bestellen. De producten kunt u uiteraard ook nu al bestellen. Neem dan even contact met ons op.

Zorgmeubilair

Zorgmeubilair

Van de planning tot de complete inrichting begeleiden wij u door het hele proces van de interieurinrichting. Aan de hand van uw wensen en budget creëren we een inrichtingsconcept op maat. Groot voordeel: u heeft slechts één contactpersoon voor de analyse, planning en realisatie.
Bekijk de zorgmeubilair belevingswereld

Vakhandel

Vakhandel

Speciaal voor de vakhandel bieden wij u onder het bedrijfsdomein CARELINE-Reha professionele rehabilitatie- en verzorgingsmiddelen voor allerlei gebruiksdoelen aan. Hier is het hele productassortiment van de firma´s NORDIC en CAMY samengevat, met een op de Europese handel afgestemde portfolio.
Meer over de vakhandel

Dit zeggen onze klanten