De Firma CARELINE is een van de leidende aanbieders van verzorgingshulpmiddelen alsook zorgmeubilair voor sociale inrichtingen. Centraal in de onderneming staat daarbij de gedachte het verzorgingsbedrijf voor klanten eenvoudiger, sneller en vlotter te maken. Met één woord: efficiënter.

 

Het familiebedrijf hecht het grootste belang aan de tevredenheid van de klanten en medewerkers. Zodoende proberen wij steeds een vriendschappelijke samenwerking en een persoonlijke alsook vakkundige ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen. Dit positieve klimaat wordt door onze partners, klanten en medewerkers in hoge mate gewaardeerd.

 

Ons verkoopnetwerk in heel Europa waarborgt de vereiste kleine afstand tot onze klanten en wordt afgerond door de begeleiding van onze vriendelijke servicemedewerkers.

 

 

Wat betekent efficiëntie?

 

In onderstaande video ziet u wat wij verstaan onder efficiëntie:

 

Klantenservice

 

Een persoonlijke advisering, een individuele begeleiding en een uitgesproken goede dienstverlening staan voor ons op de eerste plaats. Talrijke verenigingen en bekende instellingen, evenals bovenregionale organisaties met zorgcentra in binnen- en buitenland behoren daarom tot onze meest tevreden klanten en vertrouwen op onze jarenlange ervaring en competent advies.

Kwaliteitsmanagement

 

Door een geoptimaliseerde afwikkeling en een gecoördineerde aanlevering krijgt u producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij geven onze voordelen aan u door. Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 13485. En garandeert de vlotte afwikkeling van al onze bestellingen evenals de hoge kwaliteit van alle producten of diensten. Op een opslagoppervlakte van meer dan 5000 m², met meer dan 6.500 palletplaatsen, bieden wij u een assortiment dat aan alle wensen voldoet.

Dat zeggen onze medewerkers

De CARELINE Group in Europa – samen sterker

 

De CARELINE Group is met haar steunpunten in heel Europa vertegenwoordigd. Zo kunnen wij ook internationale verenigingen en organisaties de beste service aanbieden.

 

Duitsland Engeland Zwitserland Frankrijk Nederland Polen Spanje België Zweden

karteEuropa

Uw toekomst. Uw kans.

Uw carrière bij Careline

 

Wij zijn steeds op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Ben u diegene die wij zoeken? Stuur dan uw sollicitatie per post of mail: info@carelinebv.nl

 

 

Actuele vacatures:

Verkoopprofessionals voor de buitendienst

 

Aanhef: *Meneer Mevrouw 

* Verplicht veld